CONTRIBUȚII

De la HomeoPedia
Salt la: navigare, căutare

AUTORIDATELUCRĂRIREMEDIIREPERTORIISIMPTOMETEORII

CONTRIBUȚII CAZURI CONSULTAȚII ABONAȚI-VĂ LA HOMEOPEDIA !


Aici punem la punct mecanismul de publicare online a contribuțiilor dumneavoastră profesionale care ne plac, mai ales dacă sunt în duhul homeopatiei cardinale, adică acea disciplină medicală “în care Dumnezeu nu se dezminte”. (Ieromonahul părintele nostru Rafail Noica).


Remediile toate trebuie citate în formatul nostru standardizat.

De asemenea și cu referințe la cel puțin un isvor reputat (Remedia, Salvator Apotheke, Schmidt-Nagel, Mont Blanc, Hildegard) ca de exemplu :


abies nigra | abies-n. | resina picae | RMED-AB-0012 | ABIE-NIGR


abies nigra care se află ca aici la RemediaUn exemplu :

🔻TEZA-0001. Dr. Dan Armand WANIEK : IRIV-TEZA🔻 (Un memoriu monografic despre un remediu cardinal, iris versicolor )


Copyright[modificare]

Toate aceste pagini sunt protejate de convențiile universale și locale privind drepturile de autor în toate jurisdicțiile. Copyright -ul este rezervat.


©️ All Rights ReservedCondițiile merită a fi citite


Iată de ce :


Toate drepturile rezervate ! ( All Rights Reserved, AAAT ).


TOT CE E AICI NU POATE FI COPIAT NICICUM, ȘI ESTE MEREU ÎNREGISTRAT LEGAL " BY TRUSTED THIRD PARTIES " !


Copyright-ul este rezervat ! Toate drepturile acestei publicații aparțin oriunde, întotdeauna, în mod exclusiv doamnei mele iubite, Georgiana Iosefina Waniek ( născută Halacec ) și urmașilor noștri legali și desemnați INDIVIDUAL în mod specific, Andrei Waniek și Andra Waniek.


All Rights Reserved AAAT (Anywhere, Anytime, and even at All Times or instantiations of copyright infringements, one by one, including abuses of the so called bona fide, by virtue of the abusus not tollit usum paradigm) ! Copyright registered worldwide # 00060432-1. If you find copyright infringements please report here , thank you !


Vă sfătuim sincer să nu copiați de aici !


Cercetarea abaterilor de la legile lumii ale drepturilor de autor se face sistematic. Cercetarea aceasta se face robotic, în timp real, și se raportează automatic tuturor jurisdicțiilor competente !


Nu copiați nici măcar în modalitatea așa-zisă „bona fide” deoarece veți constata, chiar dacă nu imediat, imprescriptibilitatea, apoi costul, foarte semnificativ, al încălcării legilor universale ale dreptului de autor. Despăgubirile sunt calculate inclusiv în funcție de timpul, circulația, impactul, apoi durata (TCID) utilizării neautorizate a copierilor.


Întrebați pe cei mulți pățiți. Noi de fapt finanțăm proiectul Georgipediei și pe cel al Homeopediei, deocamdată, doar prin acest mijloc :-)


Unii spun că înțelepciunea este capacitatea de a găsi o alternativă. Eu nu cred asta ! Înțelepciunea, singura, este a uni voia ta cu voia Sa. Facă-se voia Ta !


Dacă vă place lucrarea noastră, prin care vom caracteriza foarte practic, cardinal, dar și din experiență, câteva mii de remedii, ajutați nașterea ei : Puteți contribui la ea în mod concret, sponsorizând cu o sumă recurentă, oricare, chiar și cu numai zece euro pe lună, completarea ei, aici, în Patreon.


Vedeți chiar aici cum crește ea. Cu prima sută de “ patreoni ”, sau mecenae, pun imediat toate remediile pe acest sit. Apoi pun și repertoriile sintetice dar în limba noastră, iar cu a treia sută de patreoni pun și simptomele și trimit cartea pe cheltuiala noastră la fiecare dintre dumneavoastră.


Cum contoarele de pagină indică un interes real pentru homeopedia noastră, sper din inimă să nu fim nevoiți să introducem măcar materiile remediilor, și repertoriile noastre sub oribilele Paywalls...